Oldal kiválasztása

Az új év kezdetén szinte mindenki elérkezettnek látja az időt, hogy valami újdonságba kezdjen. Az év végével ugyanis számot vetettünk, visszatekintettünk a teljes esztendőre. Éppen ezért könnyebben megláthatjuk, hogy mikor hibáztunk, és mit tettünk helyesen.

Ezek alapján pedig kialakulnak az újévi fogadalmak,

amelyek kiváló lehetőséget biztosítanak egyfajta újrakezdésre. Orvosként te is megfogadhatod, hogy a következő évben valamit másként, valamit jobban fogsz csinálni. De mégis mi lehetne ez az újévi fogadalmad?

Több odafigyelés

Egészségügyi dolgozóként sokszor nemcsak a betegek fizikai, hanem lelki egészségéért is tehetsz. Az odafigyelés, egy-egy beszélgetés vagy csak néhány kedves szó hatalmas segítség lehet bárki számára – hát még egy olyan embernek, aki az életéért küzd.

Almost-Docs-photo

Kiegyensúlyozottabb magánélet

Orvosként a kórházból kilépve biztosan neked is nehéz a hátad mögött hagyni a gondokat. Szinte mindenkire jellemző, hogy nem túl könnyen választja szét a magánéletét és a munkáját, és ez az orvosok esetében még nehezebb. Éppen ezért fokozottan oda kell figyelned, hogy teendők végeztével ne csak a köpenyt hagyd az épületben. Csakis így lehet kiegyensúlyozott a magánéleted, így tudsz majd kellő figyelmet fordítani a családodra és önmagadra is.

Csinosabb megjelenés

Orvosként ugyan fehér köpenyt kell viselned, de a kiegészítőket és a ruhát te magad választhatod meg. Miért ne viselhetnél színes és rendkívül nőies dolgokat? Egy-egy gyönyörű fülbevaló vagy karkötő, esetleg egy fantasztikus hajdísz sokat dobhat a mindennapok hangulatán, és ezzel együtt a jókedvedet is elősegítheti.

3373106750_2ddd4772d9

Emellett pedig bátran dönts egy csinos szoknya, egy nőies felsőrész és egy „dögös” cipő mellett. Ezeket persze a kórházban le kell cserélned, de az átöltözés talán még könnyebbé teszi a magánélet és a munka különválasztását.

És mindehhez egy természetes, halvány de mégis szép sminket is elkészíthetsz. Ennek nemcsak az az előnye, hogy gyönyörűvé teszi a megjelenésedet, hanem, hogy eltünteti az ügyelet után kialakuló fekete karikákat a szemed alól.
Itt egy új év, itt a lehetőség, hogy te is megfogadj valamit, amit szeretnél ebben az évben jobban csinálni.