Oldal kiválasztása

A nyár, a színek és a divat kéz a kézben járnak. A szikrázó napsütés, a forró délutánok és a langyos esték mindenkiből előhozzák személyisége vidám és kreatív oldalát.

Kate Middleton, az angol királyi család stílusos tagja pontosan tudja, hogyan öltözzön az évszaknak megfelelően. Státusza és a komoly protokoll szabályok sem akadályozzák meg abban, hogy nyáron vidám, pezsgő színeket viseljen.

nyári színorgia

nyári színorgia

Ahogy az évszakok, úgy az orvosi divat is változik. Hol vannak már az alaktalan köpenyek és az egyszínű öltözet dominanciája? A sugárzó, pajkos színek a nyár legnagyobb ajándékai, így Te sem hagyhatod szó nélkül ezt az évről évre visszatérő trendet!

stílusos doktornő

stílusos doktornő

Következő bejegyzésemben az orvosi divatról, stílusról szólok néhány szót a szikrázó nyár hangulatában, megmutatom Neked, hogyan hozd ki a maximumot a forró napokból, ahogy azt Kate is teszi.

Íme, 3 érv, amely amellett szól, hogy merj változtatni szokásaidon, és vedd fel Te is a nyár ritmusát!

színek és magabiztosság

színek és magabiztosság

 

#1 Nyáron a világ színes. A természet tarka-barka, a városban dúl a színorgia. A hagyományos fehér vagy kék munkaruháidban úgy kilógsz a nyári hangulatból, mint feketerigó a papagájok közül.

#2  A szín szimbólum, a tudatos szimbólumhasználat hatalom. Válassz tudatosan színt az élet minden területén. Aki nem fél a színektől, mástól sem fél. A magabiztos ember pedig sikeres.

 

#3 Mindenkiben ott bujkál a lázadó tinédzser, aki meg akarja váltani a világot. Személyiségünk több faktorból áll össze egy kerek egésszé, sosem szabad elnyomnunk egyiket sem.

Ijesztőnek tűnik így elsőre? Te inkább a visszafogott, pasztellszíneket kedveled? Nem érted, hogy miként lehetséges ezt a merész stílust ízlésesen visszaadni a munkahelyeden? Olvasd el a következő 3 tippet, és biztos, hogy azonnal színes munkaruhák után kezdesz kutatni!

színesben a világ

színesben a világ

#1 TIPP: Dobd fel saját napodat, kollégáid és betegeid kedvét azzal, hogy egy új, merész és színes ruhában dolgozol holnap! Szokásos kék felsőd helyett kapj magadra egy kanárisárga tunikát, és meglátod, te leszel a hét, sőt a hónap sztárja!

#2 TIPP: Nézd át ruhatáradat, munkaruháidat kritikus szemmel! Mit gondolnak rólad kollégáid és betegeid, amikor mindennap ugyanolyan fehér vagy kék munkaruhában látnak? Magabiztosságot sugárzol, amikor ezeket viseled? Tegyél (még) egy lépést a siker felé, és legközelebb bújj bele egy merész nyári pink színbe!

#3 TIPP: Ezen a nyáron engedd szabaddá egy rövid időre lázadó, bohókás énedet! Nem, nem arra gondolok, hogy öltözz hippinek. A stílusod megtartása mindig elsődleges. Ha egyébként is vidám, színes az öltözködésed, bolondítsd meg egy merész kombinációval! Ha Téged a szolid elegancia jellemez, már egy kis citrus vagy mintás feltűnése is nagyon kifejező lehet.

nyár és boldogság

nyár és boldogság

Hagyd, hogy elragadjon a nyári színforgatag, és meglátod, a következő hetekben a betegek nem győznek majd ámulni új stílusodon.